Cautare

291 de rezultate pentru "baia maretrackback" (4.13 secunde)
In prezent, in Romania exista trei turbine de producere a energiei eoliene, localizate in Baia, judetul Tulcea, in Crangul lui Bot, judetul Prahova, si in Pasul Tihuta.
Casirom SA Turda, ICPM SA Baia Mare, Cerealprod SA Galati, Cerola SRL si AXM Prod 93 din Vâlcea.Nu primesc autorizatiiUltimele doua societati fac parte din raza de competenta a Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului (ARPM) Craiova, unde situatia este cunoscuta.
Casirom SA Turda, ICPM SA Baia Mare, Cerealprod SA Galati, Cerola SRL si AXM Prod 93 din Vâlcea.Nu primesc autorizatiiUltimele doua societati fac parte din raza de competenta a Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului (ARPM) Craiova, unde situatia este cunoscuta.
Oradea, Targu-Mures, Ploiesti, Bacau, Brasov, Sibiu, Galati, Craiova, Baia Mare si Arad. Pentru toate aceste orase Tiago Malls va stabili un standard de dezvoltare in ceea ce priveste conceptul de design al mallurilor.
AVAS urmeaza sa preia de la MEF companiile miniere Cuprumin Abrud, Moldomin Moldova Noua, Minvest Deva, Baita Stei, Remin Baia Mare si Minbucovina Vatra Dornei.
Am stat cu chirie la o ferma, aveam o camera, o camara si acces la baia comuna. Dormeam trei persoane într-un pat din fier fara saltea si înveliti cu hainele de pe noi.
Am stat cu chirie la o ferma, aveam o camera, o camara si acces la baia comuna. Dormeam trei persoane într-un pat din fier fara saltea si înveliti cu hainele de pe noi.
Reprezentantii ARIS au precizat ca sunt zone care sunt foarte bine dezvoltate din punct de vedere al proiectelor de investitii, cum ar fi cele din partea de vest, zona de sud, dar si regiuni unde investitorii lipsesc."Zone precum Satu Mare, Arad, Timisoara, Ploiesti, Cugir, Baia Mare, Targu Mures si, in curand, Cluj sunt practic inchise pentru investitori, pentru ca sunt multe proiecte care au atras forta de munca si au ocupat amplasamentele disponibile.
Cu toate acestea, cota de impozitare a fost fixata la valoarea maxima, 1,5%, cea mai mare din tara (Oradea si Baia Mare au cel mai mare impozit de acest fel).
Procurorii au pus sechestru pe vila lui Remes din Baia Mare, în vederea confiscarii sumelor care au reprezentat obiectul infractiunii de trafic de influenta.
Studentii care nu doresc mai mult confort, si s-au obisnuit cu baia si grupul sanitar la comun, aleg sa se cazeze in caminele studentesti.
Gheorghe, Targoviste, Craiova, Galati, Deva Slobozia, Baia Mare etc. Cele mai multe dintre acestea sunt sedii ale Raiffeissen Bank.
La acestea se adauga 40 de locuinte finalizate in cadrul Programului pilot de constructii utilizand tehnologii noi, in Baia Sprie, din judetul Maramures, si in Borsec, judetul Harghita.
Autorii studiului au remarcat ca in aproape toate orasele, apartamentele vechi au scazut mai mult decat cele noi, o exceptie fiind Baia Mare, unde situatia este inversata.
Bazele vor fi realizate gratie unui proiect finantat din fonduri europene in valoare de doua milioane de euro si vor functiona in localitatile Pades, Tismana, Stanesti, Schela, Bumbesti Jiu, Baia de Fier si Polovragi.
In prezent, prin intermediul subunitatilor postale pot fi achitate impozite si/sau alte categorii de taxe in alte peste 60 de localitati, printre care se numara orasele Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Zalau, Cluj Napoca, Constanta, Galati si Tulcea.
• Bucuresti - Baia Mare; • Bucuresti - Bacau; • Bucuresti - Suceava; • Bucuresti - Iasi. Informatii suplimentare despre circulatia trenurilor internationale sunt disponibile la statiile si agentiile CFR, la telefon:
La baia de multime de duminica, primarul l-a invitat si pe directorului general a Federatiei Romane de Fotbal, Ionut Lupescu.
Bacau, Brasov, Baia Mare, Constanta, Cluj Napoca, Craiova, Galati, Timisoara, Oradea, Ramnicu Valcea. - Planul tau pentru companie? Stiu ca va adresati industriei specifice, ai carei producatori sunt interesati sa isi vanda produsele diferentiindu-se prin retete, ingrediente, insa si noua consumatorilor nu?
In mai 2010, SC Dial-Ton a dat lovitura deschizand puncte de lucru, prin care comercializeaza cartele pre-pay, in 11 benzinarii Lukoil situate in localitatile Constanta (judetul Constanta), Arad (judetul Arad), Pecica (judetul Arad), Bicazu Ardelean (judetul Neamt), Scheia (judetul Suceava), Cenadul Mare (judetul Timis), Orastie (judetul Hunedoara), Craiova (judetul Dolj), Daia (judetul Giurgiu), Baia Mare (judetul Maramures) si Satu Mare (judetul Satu Mare).
google-analytics.com